Qocalıb ölən inəklərin ətini yeyirik? - Kolbasa ilə bağlı ŞOK İDDİA + VİDEO
11:04 11 Dekabr 2018
Son günlər sosial şəbəklərdə, xəbər saytlarında xaricdən ölkəmizə gətirilən kolbasa və sosislərin kimyəvi tozlardan hazırlanması ilə bağlı xəbərlər yayılır.
Femida.az ARB TV-yə istinadən xəbər verir ki, iddialara görə, hazırda dünyanın bəzi iri kolbasa istehsalçısı sayılan dövlətlərində kolbasa ətdən deyil, protein tozundan hazırlanır. Bu xəbər kolbasa yeyən və yeməyən hər kəsin ciddi narahatlığına səbəb olub.
İddiaya görə, Hindistanda qocalıb ölən inəklərin ətini işbazlar donduraraq qonşu ölkələrə ixrac edirlər.Mövzu ilə bağlı video materialı təqdim edirik:
Oxunub: 817
Oxşar xəbərlər
- Ukrayna Baş Qərargahı: “Rusiyanın daha 45 qanadlı raketi, 4 helikopteri vurulub”
- Zelenski: “Bir ayda Ukrayna ordusu İran istehsallı 233 “Şahed” PUA-sını məhv edib”
- Ceyhun Bayramov: “Müstəqilliyimizə dəstəyə görə qardaş Özbəkistana minnətdarıq”
- Nazirlik nümayəndəsi: “İndiyədək Xocavənddə 25 nəfərin meyitinin qalıqları aşkarlanıb”
- Ukrayna Baş Qərargahı: "Son sutkada Rusiyanın 44 tankı məhv edilib"
- BNA: "147 avtobusun hərəkət intervalında gecikmə var"
- Xanlar Vəliyev: “Ötən 8 ayda qeydə alınmış cinayətlərin 99 faizi açılıb”
- DİN: "Razılaşdırılmamış aksiyanın qarşısı alınacaq"
- Heydər Məmmədov: "Prokurorluqda israfçılığa yol verilməməsi üçün bir çox işlər görülüb"
- Azərbaycan XİN: "Ermənistan bölgədə vəziyyəti gərginləşdirmək istəyir"